AmirahMustapha

Thursday, 4 August 2016

hambar .

Hambar . 

hati takkan terpujuk bila kita tak pujuk .

Aku pernah kecewa , aku seringkali kecewa , tapi hati ni terlalu lembut untuk bertahan. 
kecewa ? ada orang kecewa sebab diri sendiri  , ada orang kecewa dgn cinta , ada orang kecewa dgn hidup , dan ada orang kecewa dgn keluarga
dan untuk seorang Amirahmustapha , aku kecewa untuk semua .


kecewa dengan cinta ? kadang2 buatkan aku rasa rendah diri untuk approach mana-mana lelaki . coz i know i deserve no one . hambar ! hidup seorang Amirahmustapha terlalu hambar . tapi aku cuba pujuk hati . kadang2 aku rasa tak perlu cinta pun , cinta  tuh boleh buat orang bodoh macam aku btambah bodoh . 


kecewa dengan diri sendiri ? the biggest problem in my life ... bcoz of past life make me down , make me think im useless . tak guna pada mata-mata manusia. kadang-kadang rasa macam terlampau depress and pernah rasa nak bunuh diri . but no one knows . ada ke manusia nak duduk dan dengar kisah aku ? ada ke manusia nak ??? hahahahahahahahahahaha , aku sendirian
bila aku jatuh , aku bangun sendiri . 
bila orang kecewa , aku pandai bagi nasihat tapi bila aku kecewa , aku jadi bengongggg .
kecewa dengan hidup ? memang aku kecewa ,! bcoz of past life . past life create me as bad person today . no one knows . banyak sangat aib aku , terlampau banyak


lama doh tak mengarang karangan , cramp otak . slow-slow la deh . esokk update lagi . 

Saturday, 13 February 2016

Hai . I'm back !!

hai . 

Tiba-tiba rasa nak mengupdate belog ... Hakakkk rasa dah bersarang , hambar dahh belogg hakakkk ni ... Hihihi . 

so , malam ni mood nak membebel datang menceroboh kawasan dalam hotakk ni . So , Im here . Yeahh im here . 

Hakkak bukan sengaja membisu , terdiamm seribu bahasaa .. tapi hakakk dahhh melanjutkann pelajarann katt ukm .. Opss , tiba-tiba skema rite ?

so , masa tu t├ębatas , nak menulis , mengarang bagai ni kan .. Mana nak siapkan assign , nak buat revision , nak shoping . hehehe . 

so , start from today , i want to active back in my writing . i want to express my feeling .
coz , not everyone can hear our expression rite ?
 


                                                                                    AM ..